Sunday, July 5, 2009

Samsung S8000 Jet detayları


Samsung S8000 Jet inceleme , en yeni dokunmatik telefonu Samsung S8003 Jét’i Londra, Dubai ve Singapur’da aynı anda düzenlediği bir dizi lansmanla tanıttı. Samsung S8003 Jét, hem akıllı telefonların gelişmiş özelliklerine, hem de kullanımı kolay bir kullanıcı arayüzüne sahip.
Günümüz kullanıcılarını yepyeni bir konseptle tanıştırmak üzere geliştirilen Samsung S8003 Jét, alışılmış akıllı telefonlardan çok farklı. “Akıllı telefondan daha akıllı” olan Samsung S8003 Jét, çoklu işlem yönetimi ve Microsoft Exchange ActiveSync gibi en yeni akıllı telefon özelliklerini, kullanıcı dostu menüler ve göz kamaştırıcı tasarımıyla beraber sunuyor.
Samsung Electronics Mobil İletişimden Sorumlu, Yetkili Başkan Yardımcısı JK Shin “Samsung Jet kullanıcılara teknolojideki liderliğimizin ürünü olan kusursuz ve eşsiz bir mobil deneyim sunuyor. Amacımız bir telefondan alınabilecek verimi maksimumda yaşatmak. Samsung S8003 Jét, cep telefonunda akıllı özellikler ile aynı anda kolay kullanım arayan kullanıcıların isteklerini fazlasıyla karşılayacak. Bu ürün müşteri odaklı stratejimizin kusursuz bir örneğidir” dedi.
Samsung S8003 Jét görüntü teknolojisi ve hız performansı ile de benzersiz bir telefon. 3.1 inç 16M WVGA AMOLED ekranı dokunmatik mobil deneyimi en canlı renklerle yaşatırken, WVGA AMOLED ekran WQGA ekrandan tam dört kat daha yüksek çözünürlük sunuyor. 800 MHzlik uygulama işlemcisi nefes kesici bir hız ve hayran bırakan bir performans sağlayarak Jet’in dokunmatik telefon pazarındaki en hızlı tam dokunmatik telefon olmasını sağlıyor

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.